Saturday, December 17, 2011

1001 KELEBIHAN BIO OIL


Assalamualaikum..


Product Bio Oil
sumber dari GOOGLE,

hari nak share dengan bloggers tentang kelebihan minyak BIO OIL ni. kenapa aku excited nak share?? sebab nya aku dah berjaya buktikan yang BIO OIL mampu menyelesaikan masalah parutparut jerawat di muka aku. tak la secara drastik terus tak ada jerawat, but semakin berkurang lah. 

lately ini muka aku bagai pasang surut dengan jerawat yang kecilkecil tu. rase geram je. lepas satu dah nak baik tumbuh yang baru. suka sangat la jewat ni nak tumbuh dekat bahagian dagu, bahagian dahi, dekat dekat pipi. ohh my god... wanita mana yang tak stress !!

jadinya aku mintak lah pendapat housemate aku ni. muka dia memang licin. dah la licin putih pulak tu. dia cakap, pakai la minyak BIO OIL. sebab dulu muka dia pernah melecur time buat facial resdung. dia cakap pakai BIO OIL waktu malam, atau waktuwaktu senggang ( lepak tengok tv,buat assignment,tengah gossip ) pon boleh. kebetulan memang aku ada beli BIO OIL dari awal sem hari tu tanpa arah tuju, jadi sesuai sangat la aku pakai kat muka aku yang berparut jerawat ni.

alhamdulillah, selepas 2-3 minggu, nampak sedikit perubahan. parut jerawat yang duluduludulu semakin pudar. muka pun tak kering lagi. hati macam berbunga bunga sikit lah. so, until now masih meng applykan penggunaan BIO OIL ni dengan harapan parut jerawat akan hilang dan tak akan berani hinggap lagi di muka ku ini. hi hi hi..  

sila lah lihat muka ku yang berjerawat. ohh damn.
additional :

Produk Bio Oil pakar penjagaan kulit untuk:
  1. Parut
  2. Bekas kulit teregang
  3. Ketidakseragaman warna kulit
  4. Penuaan kulit
  5. Kulit kering
Keistimewaan produk bio oil;
  1. Hasil yang terbukti secara klinikal
  2. Vitamin A dan E
  3. Minyak Kalendula, Lavender, Rosemary dan Kamomil
  4. Tidak berminyak dan penyerapan yang cepat
  5. Sesuai untuk kulit yang sensitive
  6. Tiada pengawet
  7. Halal

6 comments:

  1. brape hrge dia er??

    ReplyDelete
  2. botol kecik rm35

    ReplyDelete
  3. salam...sy ad bli sbtl k umh sejak pregnant konon nk pakai, tp sampai arini xluak2..ad tgk dlm paper bio oil cmpur ngn bdk asas yg powder sapu kt muka..kebetulan sy pakai ronasutra yg mmg jenis powder..tgh try la ni..xtau menjadi ke x..n tak tau brape lama kerajinan ni bertahan..hahahha...bila lmbt kesan dia malas la nk pakai..huhuhu..sapu kt bibir skali..klo menjadi akan ku sebarkan pada seisi alam..kebetulan lak kat muka ni penuh parut jerawat n jeragat skali..

    ReplyDelete
  4. salam, saya nak tanya psl bio oil ni... muka saya berbelang agak teruk, kusam & kemerah-merahan sbbnya kena sunburn time ada aktiviti kat tepi pantai. sesuai tak pakai bio oil? sekurang2nya brpa lama nak ada effect? makaC admin :)

    ReplyDelete
  5. kat mane bleh beli bio oil ni?

    ReplyDelete
  6. Akum...sy pon pkai jgak minyak ni...mmg trbukti brkesan...sy br mlahirkn bby..so ms tgh preggy leher sy jd hitam..sy br pkai 2 hari dan dh smkin hilang kehitaman tu...thanx bio oil..

    ReplyDelete